Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Фондом енергоефективності затверджено зміни до Програми «ЕНЕРГОДІМ» та відновлено прийом заявок за спрощеною процедурою по пакету «Б»

29 липня 2024 року Наглядова рада Фонду енергоефективності затвердила зміни до Програми «ЕНЕРГОДІМ» та відновлює прийом заявок за спрощеною процедурою по пакету «Б» (Комплексний). Більш детально про зміни – на сайті за посиланням: https://is.gd/GbKqO2 У зв’язку з вище викладеним, з метою успішного просування проектів термомодернізації багатоквартирних будинків ОСББ, запрошуємо вас взяти участь в онлайн презентації змін до Програми «ЕНЕРГОДІМ», а саме – особливостей реалізації спрощеного варіанту пакету «Б», яка відбудеться 15 серпня 2024 року об 11:00 год. Зареєструватися для участі в заході та отримати посилання на онлайн-вхід можна, заповнивши гугл-форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiHXyy13FeSwjAgL4oh_IeV-3Nn4CVwEvc_j3J8EJQphbVIQ/viewform  

11:23:43 09.08.2024

☝️Про основні правила, як не стати потерпілим від дій торговців людьми

Війна, яку розв’язала росія, стала додатковим фактором активізації торговців людьми. Вже зараз українські правоохоронці фіксують вияви цього ганебного злочину навіть на тимчасово окупованих територіях.

14:24:04 08.08.2024

Управителі багатоквартирних будинків та ОСББ можуть надавати Пенсійному фонду України відомості, необхідні для призначення субсидій та пільг, зручним способом

Для призначення пільг, а також житлових субсидій за експериментальним проєктом управителі багатоквартирних будинків та об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) разово подають Пенсійному фонду України відомості про адреси обслуговування і розмір внесків.

10:50:51 08.08.2024

Звертаємо увагу керівників закладів освіти!

В зв’язку з великою кількістю питань від керівників закладів освіти щодо складання сезонного чотиритижневого меню Управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області заплановано на 8 серпня 2024 року на 10.00 проведення вебінару з закладами освіти щодо складання перспективних  меню в режимі онлайн на платформі Zoom.

10:45:23 08.08.2024

✔️Мінветеранів: Відкрито реєстрацію на 7-й Всеукраїнський забіг «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України»

Реєструйтеся, обирайте дистанцію (2 км, 5 км або 10 км) та біжіть у пам’ять знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за волю України, а також поділіться життєписом Захисника чи Захисниці з тегами #БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024 у соцмережах. Зареєструватися: на забіг в Україні: https://timer.newrun.com.ua/event/121 за кордоном: https://timer.newrun.com.ua/event/122  Реєстрація відкрита до 13 серпня 2024 року.  Алгоритм реєстрації на забіг: 1) Крок 1: створити особистий кабінет на платформі Забігу – NewRun: https://timer.newrun.com.ua/user/account/login Підтвердити реєстрацію на вашій особистій пошті. 2) Крок 2: зареєструватися за лінком Забігу на забіг: https://timer.newrun.com.ua/event/121 На пошту надійде інформаційний лист з номером.  Якщо ви не можете самостійно визначитися з іменем загиблого захисника чи захисниці, пропонуємо вашій увазі тематичні сторінки пам'яті: https://memorybook.org.ua/ https://ukraine-memorial.org/ https://www.victims.memorial/ https://maidanmuseum.org/uk/storinka/nebesna-sotnya-0  Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» — наш вияв подяки військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності країни

10:34:04 08.08.2024

Військова служба за контрактом

На військову службу за контрактом у добровільному порядку приймаються громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, віком від 18 до 45 років (в особливий період з 21 до 60 років), раніше не судимі, пройшли професійно-психологічний відбір, придатні до військової служби за станом здоров’я, мають достатній рівень фізичної підготовки, вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту. Контракт укладається терміном на 3 роки – для осіб рядового складу, від 3 до 5 років для осіб сержантського та старшинського складу.

09:07:57 08.08.2024

✅Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

У середу, 7 серпня, під головуванням першого заступника начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгія Решетілова відбулося чергове засідання членів робочої групи «Прозорість і підзвітність».

15:08:24 07.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано