Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

До відома мешканців громади!

Шановні мешканці громади! Повідомляємо про необхідність замінити на Ваших будинках старі таблички назв вулиць на нові. Це дасть змогу службам (МНС, швидка допомога та ін..) вчасно надавати вам послуги. Крім того розпочато наповнення  реєстру ЄДРА (єдиний державний реєстр  адресів). Не внесення Вашої адреси до даного реєстру в подальшому унеможливить всі дії з оформлення документів (зміна місця реєстрації, продаж будинку, заповіт та ін.).

10:53:46 31.07.2024

📌423 окремий батальйон безпілотних систем запрошує приєднатися до їхньої команди!

Цей підрозділ відточує бойову майстерність і готується до застосування за призначенням у зоні активного проведення бойових дій. Якщо Ви хочете стати частиною команди, яка змінює хід сучасних військових конфліктів, 423 окремий батальйон безпілотних систем якраз шукає нових бійців! На озброєнні батальйону є FPV-дрони, ударні безпілотні літальні апарати (БпЛА), розвідувальні БпС і наземні роботизовані комплекси. Батальйон складається з військовослужбовців із бойовим досвідом, які передають свої знання та вміння іншим членам особового складу. Чому варто приєднатися до підрозділу Безпілотні літальні апарати змінюють обличчя сучасної війни. Вони забезпечують швидкість, точність та безпеку, що робить їх незамінним інструментом у протистоянні з ворогом. У цьому батальйоні ви матимете можливість працювати з найсучаснішими технологіями та обладнанням, які допомагають захищати нашу країну. Майбутнє військових конфліктів, без сумніву, буде пов’язане з подальшим розвитком і використанням БпЛА. Приєднавшись до 423 окремого батальйону безпілотних систем, ви станете частиною цієї революції, отримуючи неоціненний досвід та навички. Як приєднатися Якщо ви маєте бойовий досвід або бажаєте навчитися новітнім військовим технологіям, зв’яжіться з підрозділом за номер телефону +380979974188, за яким нададуть всю необхідну інформацію та дадуть відповідь на ваші запитання. Приєднуйтесь до 423 окремого батальйону безпілотних систем і станьте частиною команди, яка визначає майбутнє!

10:18:42 31.07.2024

❕30 липня — Всесвітній день боротьби із торгівлею людьми

Торгівля людьми — це сучасна форма рабства, яка загрожує правам та свободам мільйонів людей по усьому світу. Після початку повномасштабного вторгнення росії, українці стали ще більш вразливими до цього явища.

10:45:40 30.07.2024

Освітній серіал "Основи кібергігієни"

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, українські органи влади стали однією з основних цілей ворожих хакерів. Основні інструменти для цього — люди. Зловмисники користуються їхньою неуважністю: вони можуть не помітити підозрілий лист, відкрити сумнівне покликання, повірити у фейк або проігнорувати подвійну автентифікацію на смартфоні.

09:29:51 30.07.2024

«Росія має відповісти за всі геноциди кримських татар», - Ескендер Барієв

Голова Правління Кримськотатарського Ресурсного Центру, член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв в інтервʼю «Укрінформ» прокоментував резолюцію Сейму Польщі, що засуджує геноцид кримських татар в 1944 році.

15:44:11 29.07.2024

Куди звертатися, якщо ви або ваші близькі та знайомі постраждали від торгівлі людьми

Торгівля людьми — темна сторона нашого світу. Цей злочин може адаптуватися до потреб «ринку», законів, економічної та соціальної ситуації в країні. Він може набувати різних форм, від примусової праці до сексуального чи домашнього рабства.

13:35:24 29.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано