Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

ХТО ВОНИ І СКІЛЬКИ ЇХ ???

Шановні аграрії , управління фітосанітарної безпеки  звертає  Вашу увагу на те , що фітосанітарний стан посівів озимих колосових культур в останні роки значно погіршився. Загальне зниження рівня агротехніки, порушення  сівозмін, мінімалізація агроприйомів обробітку грунту та догляду за посівами, скорочення застосування засобів захисту рослин  та інші фактори сприяють розмноженню багатьох видів шкідливих організмів, які викликають господарсько відчутні втрати урожаю. Практичним досвідом і даними наукових установ встановлено, що втрати врожаю від шкідливих організмів можуть досягати 30 і навіть більше %. Від посіву до збирання, зернові пошкоджують шкідливі комахи, уражують хвороби, відбирають поживні речовини і вологу бур*яни. Нажаль, не має  частини рослини, яка залишилась би не ураженою шкідливими організмами.  

16:58:51 17.02.2021

До уваги власників мікро-, малих та середніх підприємств!

Щоб допомогти підприємствам знайти правильні рішення й підвищити ефективність їх роботи, Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA) у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC), ДУ «Офіс з просування експорту в Україні» за фінансування Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запускають навчальний проєкт «Практичні інтенсиви Grow up: Agro».

16:03:52 15.02.2021

Оголошення

            На базі Баштанського району, 18 лютого 2021 року о 10.00 заплановано проведення в онлайн-форматі семінару за тематикою: «Алгоритм взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевої влади під час обробітку полів, попередження та недопущення отруєння бджіл».

11:01:00 12.02.2021

Увага Всім! Попередження про погіршення погодних умов на Миколаївщині!

                За прогнозом Миколаївського обласного центру з гідрометеорології, у зв’язку з виходом південного циклону на території Миколаївської області та м. Миколаїв протягом доби 12 лютого очікується ускладнення погодних умов: вночі дощ з переходом у сніг, місцями значний сніг, ожеледь, вдень сніг. Хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця, сніговий накат. Утворення снігового покриву. Вітер північно-західний, 15-20 м/с. Протягом ночі 12 лютого різке зниження температури повітря до 5-10°  морозу, протягом дня подальше зниження до 9-13° морозу.                 13-18 лютого збережеться холодна переважно без опадів погода. Ускладнення погодних умов 12 лютого відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.                 Будьте обережні і цінуйте своє життя!

16:35:09 11.02.2021

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

За данними обласного центру з гідрометеорології  12-го лютого по області та місту Миколаєву очікуються складні погодні умови: вітер північно-західний 15-20 метрів на секунду, хуртовина, на дорогах ожеледиця, снігові замети.

14:27:00 10.02.2021

Легалізація зайнятості – аспект роботодавців!

Фахівцями Березнегуватськоїрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості проводяться заходи роз’яснювального характеру щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

10:40:37 08.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано