Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Грип птиці

Грип птиці – гостра контагіозна вірусна інфекція птахів, яка характеризується загальним пригніченням, набряками, ураженням респіраторних органів та шлунково-кишкового тракту. До грипу сприйнятлива домашня, синантропна та дика перелітна птиця. Джерелом інфекції є хвора і перехворіла птиця, а також водоплавна птиця без клінічних ознак захворювання. Дикі качки, крячки, лебеді, чайки та інші види перелітної птиці, чутливі до вірусу грипу птиці, є переносниками інфекції та природним резервуаром інфекції. При виникнення захворювання встановлюються обмеження на експорт птахопродукції з території країни, що разом із заходами з ліквідації хвороби (карантин, зонування, стемпінг-аут, дезінфекція) завдає значних економічних збитків як державі, так і виробникам.

16:50:34 30.12.2020

Термін подання заяв на отримання одноразової матеріальної допомоги ФОПам та найманим працівникам продовжено до 31 грудня

Урядом продовжено термін подання заяв для отримання одноразової виплати відповідно до Закону України від 04.12.2020 №1071/ІХ «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб’єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» до 31 грудня.

11:44:10 28.12.2020

Інформація про виплати за рахунок коштів Фонду соціального страхування застрахованим особам

Баштанське відділення управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування  України в Миколаївській області  інформує що, станом на 17 грудня  2020 року профінансувало надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 01 грудня включно ( 100%) а саме:

15:51:29 22.12.2020

Про заходи, що вживаються з метою недопущення занесення на територію Миколаївської області, збудника африканської чуми свиней

З метою забезпечення епізоотичного благополуччя та запобігання розповсюдження інфекційних захворювань диких та свійських тварин, особливо занесення збудника вірусу африканської чуми свиней (далі – АЧС), усі господарства незалежно від форми власності, що займаються вирощуванням та розведенням свиней, зобов’язані дотримуватися профілактичних заходів щодо недопущення захворювання свиней на АЧС у відповідності до вимог Інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней, затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 07 березня 2017 року № 111, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 29 березня 2017 року за № 432/30300.

13:46:47 17.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано