A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

На Миколаївщині офіційно розпочалися змагання у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Під час відкриття другого етапу юні футболісти, баскетболісти, черлідерки показали свої вміння. Після показових виступів всі учасники отримали подарунки.

08:35:47 07.02.2024

Пенсія по інвалідності

Призначається особам, яким установлено інвалідність. Причина, група, час настання інвалідності, строк, на який вона встановлюється, визначаються органом медико-соціальної експертизи.

16:30:51 06.02.2024

Як вислухати та підтримати людину в стресі❓

Якщо людина дезорієнтована, не може назвати своє ім’я чи місце перебування, погрожує нашкодити собі чи іншим, плаче або кричить — це можуть буть ознаки сильного стресу. Щоб зарадити у такій ситуації, насамперед переконайтеся, що вам і співрозмовнику нічого не загрожує. Зберігайте спокій, представтесь і скажіть, що бажаєте допомогти.

10:14:31 06.02.2024

В Україні офіційно стартував другий етап наймасштабніших учнівських змагань країни «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Другий етап загально-національного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» офіційно розпочався вчора, 5 лютого. Щоб учасники осягнули масштабність проєкту і обмінялися враженнями, п'ять міст і областей – Київ, Львів, Київщина, Дніпропетровщина й Одещина – вийшли у телеміст. Побажав удачі школярам і заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба.

10:06:17 06.02.2024

На Миколаївщині стартували змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

У понеділок, 5 лютого, офіційно розпочалися змагання у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», до якого долучилася й Миколаївська область. Це другий етап, який відбуватиметься на рівні територіальних громад.

09:35:18 06.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано