A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

«Ти як?»: координація послуг з підтримки психічного здоров‘я в громадах Миколаївщини

У п’ятницю, 9 лютого, з метою координації дій, щодо впровадження Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» на територіальному рівні Галицинівську громаду відвідав заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Юрій Гранатуров, координаторка Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» в Миколаївській області Руслана Омелянчук, начальник управління охорони здоров‘я ОВА Максим Безносенко та його перший заступник Ірина Ткаченко, перший заступник начальника Миколаївської районної військової адміністрації Андрій Грейц та заступник начальника Миколаївської РВА Раміль Агабеков.

08:00:27 12.02.2024

Як запобігти виникненню кишкових захворювань внаслідок вживання питної води

     На території Миколаївської області, внаслідок збройної агресії російської федерації проти  України, в тому числі  після підриву греблі Каховської ГЕС відбувається  забруднення поверхневих  вод та підземних водоносних горизонтів, які використовуються як джерела  питного водопостачання різними хімічними та бактеріологічними чинниками: залишки військової техніки, розірваних снарядів, загиблі тварини, тощо. Забруднена питна вода може призвести як до хімічних отруєнь так і бути  джерелом  виникнення багатьох кишкових інфекційних захворювань: вірусного гепатиту А, холери, дизентерії, та інших гострих  кишкових інфекцій  тощо.

15:14:37 09.02.2024

Щодо права на призначення житлової субсидії громадянам, які проживають в будинку, що не є їх власністю

Відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (зі змінами), житлова субсидія призначається одному із членів домогосподарства, в тому числі:

15:00:42 09.02.2024

Чому тривожність - привід навідатися до сімейного лікаря❓

Сімейний лікар є найпершим порадником у всіх скаргах на здоров’я, зокрема й ментальне. Терапевтка Ірина Шиманська поділилася власним досвідом після навчання за програмою ВООЗ mhGAP і пояснила, чому радить звертатися по допомогу вчасно.

10:16:05 09.02.2024

ОГОЛОШЕННЯ

17.02.2024 року о 11:00 за адресою вул. Нагартавська, 27 (1-й поверх, вхід з вулиці) відбудеться звіт перед виборцями депутатів Березнегуватської селищної ради від депутатської групи «Депутатська група Політичної партії «Європейська Солідарність». 

08:00:19 09.02.2024

Знайомимо з національними амбасадорами проєкту

Юлія Герасимова – шестиразова чемпіонка України та учасниця трьох чемпіонатів Європи у складі збірної України з волейболу, а ще – національний амбасадор проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

15:42:15 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано