A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Березнегуватська громада підписала Меморандум про співпрацю в рамках ініціативи "Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)"

Березнегуватська громада підписала Меморандум про співпрацю в рамках ініціативи "Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)"

26 січня о 12:00 в Києві відбувся офіційний запуск ініціативи “Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)” - ініціативи з підтримки територіальних громад у сталому, інклюзивному, соціальному та економічному відновленні.

10:59 29.01.2024

26 січня о 12:00 в Києві відбудеться офіційний запуск ініціативи “Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)” - ініціативи з підтримки територіальних громад у сталому,  інклюзивному, соціальному та економічному відновленні.

26 січня о 12:00 в Києві відбудеться офіційний запуск ініціативи “Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)” - ініціативи з підтримки територіальних громад у сталому, інклюзивному, соціальному та економічному відновленні.

Ініціативу реалізує проєкт міжнародної технічної допомоги “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe), який виконується в Україні Alinea International та фінансується Урядом Канади на запит Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

10:42 26.01.2024

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

      24 січня 2024 року о 10.00 відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, до порядку денного засідання було включено 7 питань. Члени виконавчого комітету схвалили проєкти рішень Березнегуватської селищної ради:

16:07 25.01.2024

Волонтери Червоного Хреста для дітей громади!

Волонтери Червоного Хреста для дітей громади!

      Сьогодні наша країна перебуває у надскладній ситуації. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує, а саме волонтерська активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє.

13:30 23.01.2024

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

16 січня 2024 року в приміщенні селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету Березнегуватської селищної ради. В засіданні взяли участь 14 членів виконкому. Затверджено рід рішень комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території селищної ради. Визначено на території Березнегуватської селищної ради на 2024 рік переліки об’єктів та види:

15:25 16.01.2024

Волонтери Волині для дітей громади!

Волонтери Волині для дітей громади!

        У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Саме Ваша волонтерська активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє.

14:45 22.12.2023

Запрацював новий додаток  ReuniteUkraine!

Запрацював новий додаток ReuniteUkraine!

З метою ефективного пошуку зниклих безвісті дітей або дітей, які перебувають у зоні ризику зникнення Головним управлінням Національної поліції в Миколаївської області (лист ГУНП в Миколаївській області від 19.12.2023 № 4297/23-2023) Служба у справах дітей Березнегуватської селищної ради повідомляє, що розроблено мобільний застосунок ReuniteUkraine, спільно напрацьований американською компанією «FindMyParent» та Національною поліцією України, як універсальний інструмент пошуку дітей, які зникли чи з якими втрачено зв’язок, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, були змушені виїхати за межі України або були незаконно депортовані. Головною метою такої співпраці є допомога у возз’єднанні зниклих українських дітей з членами їхніх сімей по всьому світу.

14:42 22.12.2023

Засідання бюджетної комісії

Засідання бюджетної комісії

18 грудня 2023 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань бюджету, фінансів і цін, комунальної власності, підприємницької діяльності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, архітектури, благоустрою та соціально-економічного розвитку. Провела засідання голова комісії - Богуш Ірина. Члени комісії розглянули 7 питань, з них: про згоду на організацію співробітництва територіальних громад у формі делегування Новобузькій міській раді виконання завдань (повноважень) у галузі будівництва, погодили зміни до місцевих Програм, розглянути та підтримали проєкт рішення про бюджет Березнегуватської селищної територіальної громади на 2024 рік, підтримали рекомендації щодо встановлення ставки орендної плати за земельні ділянки, орендовані для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області та затвердили план роботи постійної комісії селищної ради на 2024.  Працювали активно і злагоджено, тож всі питання, включені до порядку денного засідання були розглянуті та прийняті відповідні рекомендації.

12:53 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано