A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Бути депутатом органу місцевого самоврядування – це насамперед про обов'язок та відповідальність

Бути депутатом органу місцевого самоврядування – це насамперед про обов'язок та відповідальність

 Днями, під головуванням селищного голови Сергія Бойка, відбулась тридцять четверта позачергова сесія селищної ради восьмого скликання, передувало якій спільне засідання постійних комісій селищної ради.

14:42 16.08.2023

Засідання бюджетної комісії

Засідання бюджетної комісії

09 серпня 2023 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з  питань бюджету, фінансів і цін, комунальної власності, підприємницької діяльності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, архітектури, благоустрою та соціально-економічного розвитку. До плану роботи комісії було включено наступні питання:

09:29 11.08.2023

«Серце віддаю дітям!»

«Серце віддаю дітям!»

       Насамперед на думку спадають слова В. Сухомлинського, а саме «Життя віддаю дітям!» Це досить давній вислів, але дієвий, з якою любов’ю ми відносимось до дитини, так в майбутньому вона віддячує батькам. Головне не боятись показувати дітям свою любов. Не завжди батьки приділяють увагу своїм дітям відхрещуючись зайнятістю, а ще краще «не чіпай мене, на телефон та пограйся», тоді і дитина зайнята, і батькам комфортно, але діти виростають і проблеми збільшуються, підлітки починають порушувати законодавство (бродяжать, жебракують, скоюють злочини). Для того, щоб це не допустити та трішки психологічно розвантажити дітей та їх батьків, працівниками служби у справах дітей було організовано зустріч з психологами. Адже на сьогодні війна триває і діти, і батьки мають щоденні стреси, тому допомога спеціалістів не зашкодить нікому.

13:46 09.08.2023

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

08 серпня 2023 року у приміщенні селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому були розглянуті питання:

13:04 09.08.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

04 серпня 2023 року в 13 годин 00 хв. в кабінеті селищного голови буде проведено засідання комісії з розгляду питань надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Березнегуватської селищної ради на розгляд якої виносяться заяви:

14:51 02.08.2023

Алгоритм дій при виявленні дитини,  яка опинилася у складних життєвих обставинах

Алгоритм дій при виявленні дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах

Кожен з нас може стати учасником, свідком, просто проходити поруч чи дізнатися, коли малолітня чи неповнолітня дитина потрапляє у складні життєві обставини: жебракує, бродяжить, залишена без догляду дорослих, голодна, брудна, страждає від домашнього насильства, алкоголізму батьків,має прояви неадекватної поведінки

13:50 31.07.2023

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

26 липня 2023 року у приміщенні селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому були розглянуті питання:

16:10 26.07.2023

Створюємо цифровий освітній центр у нашій громаді!

Створюємо цифровий освітній центр у нашій громаді!

19 липня 2023 року селищний голова Сергій Бойко підписав меморандум про співпрацю з міжнародним благодійним фондом savED. Разом із ними за підтримки програми “U-LEAD з Європою” на базі Висунського ліцею та Березнегуватського будинку культури буде обладнано Цифрові освітні центри (DLC). Це затишні, повністю відремонтовані освітні простори, обладнані сучасними зручними меблями, ноутбуками, планшетами, проєктором та іншою технікою, а також дидактичними матеріалами. Вони мають свою мінібібліотеку та набір настільних ігор для дозвілля. Тут діти можуть підключатись до дистанційного навчання, використовуючи техніку центру та просто проводити час разом із однолітками, щоб соціалізуватись і відчувати підтримку.

14:03 19.07.2023

Засідання земельної комісії

Засідання земельної комісії

      14 липня  2023 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, охорони природного середовища яке провела голова постійної комісії Доценко Вікторія.

14:18 14.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано