A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

20 жовтня 2023 року в приміщенні селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому розглянуті питання про:

14:17 20.10.2023

Засідання земельної комісії

Засідання земельної комісії

13 жовтня 2023 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, охорони природного середовища. Вела засідання голова постійної комісії Доценко Вікторія. До плану роботи постійної комісії було включено 21 питання. Всі питання були детально опрацьовані членами комісії. Інформував на засіданні начальник відділу земельних відносин селищної ради Недогон Віктор. Участь в роботі комісії  взяли  старости старостинських округів. З окремих питань порядку денного було заслухано заявників. По кожному  питанню прийнято відповідні рекомендації постійної комісії, з урахуванням яких будуть підготовлені проєкти рішень для подальшого розгляду  на сесії селищної ради.

14:53 13.10.2023

Засідання постійної комісії селищної ради

Засідання постійної комісії селищної ради

11 жовтня 2023 року в приміщенні селищної ради відбулося засідання постійної комісії селищної ради  з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності, соціального захисту населення та засобів масової інформації, на якому розглянуті питання:

15:47 12.10.2023

Засідання бюджетної комісії

Засідання бюджетної комісії

25 вересня 2023 року в приміщенні селищної ради відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань бюджету, фінансів і цін, комунальної власності, підприємницької діяльності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, архітектури, благоустрою та соціально-економічного розвитку. Члени постійної комісії селищної ради та запрошені обговорили питання щодо необхідності виділення додаткових коштів з бюджету територіальної громади на проведення ремонтних робіт з відновлення закладів освіти. Також було розглянуто листи фінансового відділу Баштанської районної  військової адміністрації від 17 серпня 2023 року щодо виділення коштів міжбюджетного трансферту-субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на фінансування діяльності фінансового відділу Баштанської районної  військової адміністрації та Головного управління ДПС у Миколаївській області від 21 вересня 2023 року щодо виділення коштів у вигляді субвенції як додаткового джерела фінансування з місцевого бюджету територіальної громади, які буде спрямовано на формування поштових відправлень з податковим повідомленнями-рішеннями по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, платі за землю, мінімальному податковому зобов’язанню, з подальшим їх направленням платникам податків відповідно до вимог Податкового кодексу України. Крім цього, депутати селищної ради погодили преміювання директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради Самойлової Вікторії за підсумками роботи за 2022 рік і за І квартал  2023  року та рекомендували Кавказькому ліцею терміново надати відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради тарифікаційні списки вчителів Кавказького ліцею, враховуючи здійснення навчання учнів, де кількість здобувачів освіти не дозволяє утворити клас, за груповою формою та з розрахунку педагогічного навантаження у таких групах не більше ніж на одного здобувача освіти.

17:02 25.09.2023

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

15 вересня 2023 року у приміщенні селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому були розглянуті питання:

15:45 15.09.2023

У КОЖНІЙ ДИТИНІ СОНЦЕ

У КОЖНІЙ ДИТИНІ СОНЦЕ

26 серпня 2023 року  волонтери релігійної організації  «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА ПОМІСНОЇ ЦЕРКВИ ХРИСТА М. ОДЕСА» провели розважальну  ігрову програму для дітей молодшого та  старшого шкільного віку. Програма включала в себе спортивні ігри, естафети, конкурси та просто танці. Дітлахи об’єднавшись у команди  спільно вирішували прості та ускладненні завдання, радились як назвати команду, яку кричалку придумати для своїх команд та обирали капітанів команд.

13:49 29.08.2023

СВІТ ЗНАНЬ!

СВІТ ЗНАНЬ!

В рамках проекту «Комплексне реагування на надзвичайні ситуації в Одеській та Миколаївській області для задоволення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали від збройного конфлікту в Україні», що реалізується Благодійним Фондом «Вітри Змін» за фінансової підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, 23 серпня 2023 року усім першокласникам, які будуть навчатися у закладах освіти Березнегуватської громади вручено канцелярське приладдя.

13:46 29.08.2023

З любов’ю до дітей

З любов’ю до дітей

Поновлення та утримання матеріально-технічної бази бібліотеки для дітей на належному рівні – запорука якісного процесу надання бібліотечних послуг. Завдяки організації «Save the Children» облаштовано ігрову зону в бібліотеці для дітей Публічної бібліотеки Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

14:08 25.08.2023

Бути депутатом органу місцевого самоврядування – це насамперед про обов'язок та відповідальність

Бути депутатом органу місцевого самоврядування – це насамперед про обов'язок та відповідальність

 Днями, під головуванням селищного голови Сергія Бойка, відбулась тридцять четверта позачергова сесія селищної ради восьмого скликання, передувало якій спільне засідання постійних комісій селищної ради.

14:42 16.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано