A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Організація та облаштування зон санітарної охорони джерел та об’єктів питного водопостачання

Населення Баштанського району забезпечується водопостачанням за рахунок поверхневих та підземних вод (свердловини). За результатами аналізу стану водопостачання на території  району  в якості джерел централізованого водопостачання населених пунктів  використовуються  свердловини (або артезіанські свердловини). Під час здійснення державного нагляду (контролю) суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері забезпечення населення питною водою, виявлено порушення вимог санітарного законодавства стосовно відсутності розроблених та погоджених проектів зон санітарної охорони (далі - ЗСО) джерел водопостачання.

17:03:11 25.03.2024

ОГОЛОШЕННЯ! Про підтримку у 2024 році суб’єктів господарювання в АПК

Баштанська районна військова адміністрація доводить до відома, що Кабінет Міністрів України прийняв постанову№ 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Цей Порядок був затверджений у 2022 році постановою № 918.

15:25:00 25.03.2024

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Баштанська районна військова адміністрація доводить до відома, що продовольча та сільськогосподарська організація ООН (далі - ФАО) та Всесвітня продовольча програма у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України розпочинають програму підтримки фермерів Миколаївщини з очищення та відновлення сільськогосподарських ділянок площею від 3 до 300 га, які постраждали від військових дій з лютого 2022 року.

15:18:53 25.03.2024

Заміщення імпортних товарів потенційно збільшить фонд заробітної плати на 40 млрд грн на рік

Купуючи продукцію українських виробників, українці не лише прямо підтримують економіку країни, але й безпосередньо платять зарплати людям, які працюють на підприємствах, роблять можливою підтримку армії (адже майже всі податки під час вторгнення спрямовані саме на це) та функціонування лікарень, громадських просторів (парків тощо).

14:29:04 25.03.2024

Як підтримати дитину, якщо її рідні на війні❓

Коли рідні чи близькі нам люди йдуть на фронт, це випробування і подвійний стрес для всієї родини. Та ще складніше дати собі раду з цим малечі, яка не має відповідей на безліч запитань і сприймає реальність дещо інакше.

10:41:36 25.03.2024

Що треба знати про деокупацію Криму?

Громадяни, які не вчиняли правопорушень під час окупації, не мають відчути жодної несправедливості чи дискримінації після відновлення української влади в Криму.

09:31:10 25.03.2024

Футзальна битва у Врадіївській громаді: визначили найкращих у захопливих змаганнях💪

На базі Врадіївського ліцею № 1 відбулися змагання з футзалу, які стали частиною великого спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Це спортивне свято об'єднало чотири команди: Врадіївського ліцею № 1 та № 2, Захарівської та Адамівської гімназій.

09:00:36 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано