A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Кримська платформа — міжнародний механізм сприяння деокупації півострова, зміцнення європейської та глобальної безпеки

Цей формат об’єднує міжнародні зусилля, спрямовані на деокупацію Кримського півострова, подолання наслідків тимчасової окупації й захист прав та інтересів громадян України.

13:21:19 04.03.2024

Як обрати психолога та на що звернути увагу?

З чого почати пошуки психолога? З двох речей. Перша – усвідомлення того, що психолог – не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з терапевтом – це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль.

09:53:18 04.03.2024

У Синюхинобрідській громаді пройшли змагання з баскетболу у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

У п'ятницю, 1 березня, у Синюхинобрідській громаді на базі Чаусівського ліцею відбулися змагання з баскетболу у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

08:19:40 04.03.2024

У Врадіївській громаді визначили переможців змагань з баскетболу в рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

У четвер, 29 лютого, у Врадіївській громаді пройшли змагання з баскетболу серед юнаків і дівчат в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

16:13:49 01.03.2024

Як захиститись від інфекцій, що передаються повітряно-крапельним шляхом?

Інфекційні захворювання до теперішнього часу є найбільш поширеними захворюваннями в усьому світі. Гострі респіраторні вірусні інфекції, грип, дифтерія, кашлюк, правець, краснуха, пневмококова, менінгококова інфекція, туберкульоз, інфекційний мононуклеоз, скарлатина, коронавірус… Ці та багато інших вірусних чи бактерійних захворювань здатні передаватись від хворої до здорової людини через повітря, тобто так званим повітряно-краплинним шляхом. У більшості випадків такими захворюваннями людина заражується при тісному контакті з вже хворою людиною чи носієм без ознак захворювання. Мікроби й віруси під час розмови, кашлю, чхання потрапляють у повітря з крапельками слини або слизу, а здорова людина заражається, коли їх вдихає. Збудники окремих інфекцій (наприклад, дифтерії, туберкульозу, коронавірусу) є доволі стійкими у зовнішньому середовищі поза організмом людини і довго можуть зберігати життєздатність на різних поверхнях після висушування крапельок рідини у вигляді пилу. Тоді мікроби можуть потрапити із забруднених поверхонь на руки людини, якими вона мимоволі, непомітно для себе, може потерти очі чи носа і таким чином заразитися.

10:32:41 01.03.2024

На Южноукраїнщині визначено, хто представлятиме громаду на районному рівні змагань з 🏀баскетболу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Естафету II етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Южноукраїнській міській територіальній громаді перейняли юні баскетболісти закладів загальної середньої освіти.

10:14:50 01.03.2024

Що таке «невидимі поранення» та як підтримати військових❓

Коли болить зуб, ми йдемо до стоматолога, коли хапає серце – до кардіолога. Коли після місяців сильного стресу поглинає тривога, вирують чи навпаки завмирають емоції, далеко не кожен готовий звернутися до фахівця з ментального здоров’я. Через стигму та хибні уявлення, «невидимі поранення» забирають сили навіть у найстійкіших.

09:52:05 01.03.2024

На Баштанщині стартував III етап змагань з волейболу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

У середу, 28 лютого, на території Новобузької громади у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбувся III районний етап змагань з волейболу серед юнаків та дівчат чотирьох громад Баштанського району:

11:14:20 29.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано