A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

🏀Баскетбольні баталії у Баштанському районі: хто отримав квиток у наступний етап «Пліч-о-пліч»?

Напружені ігри, щирі емоції та запекла боротьба – все це про ІІІ етап змагань з баскетболу у рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який відбувся 13 березня у Новому Бузі.

13:24:26 15.03.2024

Страх гучних звуків. Як підтримати дитину?

У будь-який час дня або ночі можуть залунати повітряна тривога, робота ППО чи звуки вибухів. Існує хибна думка, що дітям не потрібно пояснювати, що відбувається, а достатньо просто їх відволікти та сказати «не бійся». Насправді дітям важливі і пояснення, і підтримка дорослих.

09:28:01 15.03.2024

Щодо необхідності здійснення державної реєстрації потужностей операторів ринку та отримання експлуатаційного дозволу

Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що одним із обов’язків операторів ринку є - реєструвати потужності у випадках, передбачених цим Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) (п.4, ч.1, ст.20 ЗУ №771/97-ВР від 23.12.199, із змінами).

16:47:07 14.03.2024

ПАМ’ЯТКА: Основні вимоги до організації харчування дітей в закладах освіти, відпочинку та оздоровлення

Харчування дітей в дитячих садочках, школах, санаторіях тощо є одним із важливих аспектів збереження дитячого здоров’я та формування корисних звичок. Безпосередньо за організацію харчування дітей у закладах освіти  відповідають засновники та керівники цих закладів. Вони мають гарантувати дотримання вимог санітарного законодавства, безпечність і якість харчів. Про це йдеться в статті 20 Закону України «Про повну загальну середню освіту». До організації харчування також залучені й інші учасники, зокрема підприємства, які постачають продукти або готові страви.

16:34:06 14.03.2024

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ « ПРОФІЛАКТИКА БОТУЛІЗМУ»

Ботулізм - гостра токсикоінфекція, викликана паличкою Clostridium botulinum та її токсином. Захворювання реєструється повсюдно, окрім районів вічної мерзлоти. Присутність ботулотоксину в харчових продуктах не змінює їх властивостей (зовнішній вигляд, смак, запах).

16:27:00 14.03.2024

Бюджет-2024, безпекова складова, нарощування фонду захисних споруд, соціальний захист населення та Шкільні ліги пліч-о-пліч: чим живе Первомайський район

У середу, 13 березня, відбувся пресбрифінг за участі начальника Первомайської районної військової адміністрації Сергія Саковського.

16:59:16 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано