Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Прозорість та підзвітність: діяльність управління житлово-комунального господарства Миколаївської обласної військової адміністрації

У середу, 28 серпня, відбувся пресбрифінг за участі начальника управління житлово-комунального господарства Миколаївської обласної військової адміністрації Євгена Гладкова.

15:15:29 28.08.2024

Покладіть руку на серце й скажіть собі щось на зразок: «Те, що відбувається зі мною, насправді важко й мені зараз страшно. Але я маю сили, щоб подолати це. Я не один».

Поєднання фізичного дотику й добрих слів протягом усього 20 секунд – це ефективна практика, яку ми можемо зробити самі для себе, коли немає поруч когось, хто міг би нас підтримати.

15:08:12 28.08.2024

Переслідування українських громадян в 🇺🇦Криму російською окупаційною адміністрацією за так звану «держзраду»

З початку окупації Криму в 2014 році спостерігалися переслідування російськими силовиками громадян України за релігійними та політичними мотивами. За найменший спротив окупантам людей викрадали, затримували та незаконно судили за нібито «екстремізм» чи «тероризм».

12:42:52 28.08.2024

✅Прозорість та підзвітність: діяльність департаменту агропромислового розвитку Миколаївської обласної військової адміністрації

У вівторок, 27 серпня, відбувся пресбрифінг за участі директорки департаменту агропромислового розвитку Миколаївської ОВА Олени Піскун.

12:28:08 28.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано