Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Як обрати психолога та на що звернути увагу?

З чого почати пошуки психолога? З двох речей. Перша – усвідомлення того, що психолог – не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з терапевтом – це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль.

08:45:00 17.11.2023

Звідки беруться емоційні гойдалки

Кілька днів тому наче хмаринки під ногами, а сьогодні навіть чашка кави важча за камінь. Від початку повномасштабної війни такі коливання настрою знайомі усім. Хтось підсвідомо самостійно «вирівнюється» за день-два. Комусь потрібна допомога, аби зупинити ці емоційні гойдалки. Але й тих, й інших «накриває» хвилями. Чому так?

15:10:51 16.11.2023

Річард Гір, голлівудський актор і громадський активіст, під час Третього Саміту перших леді та джентльменів Summit of First Ladies and Gentlemen – про підліткові труднощі та про те, як акторське мистецтво допомогло йому опанувати емоції та зрозуміти

«Я був типовим підлітком. Не зовсім розумів, хто я, чого хочу, який вигляд матиме моя дорога у цьому житті. Я відчував невпевненість, незахищеність, а ще – деякий дисонанс між власними досвідом і розумінням – і тим, що мені нав’язували. Я бачив, що світ не такий, як мені говорять. І це від початку принесло чимало проблем.

14:07:19 16.11.2023

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

- 16.11.2023 об 12.05 від обласного центру з гідрометеорології отримано штормове попередження: «у найближчі 1-2 години по області та м. Миколаєву очікується посилення північно-західного  вітру 15-18 м/сек. Збережеться до кінця доби. Перший рівень небезпечності жовтий».

12:55:05 16.11.2023

Комунікаційні майданчики Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

За ініціативою першої леді Олена Зеленська створено Всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?». Місія проєкту – зробити піклування про ментальне здоров’я щоденною звичкою для українців.

10:26:16 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано