A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Шановні жителі громади!

           Для попередження виникнення пожеж у природних екосистемах потрібно дотримуватись певних правил поведінки.

13:29:39 11.03.2024

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: У Коблівській громаді завершено змагання з футзалу

У Коблівській громаді завершився етап змагань з футзалу у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» між здобувачами закладів загальної середньої освіти.

09:21:27 11.03.2024

Дослідження на тему "Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристика, детермінація, запобігання"

Науково-дослідний інститут вивчення проблем злочинності імені академіка В. В. Сташиса проводить дослідження на тему "Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристика, детермінація, запобігання".

14:35:04 08.03.2024

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ігри»: В Олександрійській громаді пройшли змагання з 🏀баскетболу

У вівторок, 5 березня, на Олександрівщині відбулися змагання з баскетболу в рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Захоплюючу і емоційну гру показали команди юнаків та дівчат.

13:17:12 08.03.2024

Аби викинути зайве з голови

Більшу частину свого часу ми проводимо у власних думках. Це море, в якому наші тривоги утворюють нестримні хвилі. Їх складно контролювати, і вони часто заважають нам ясно мислити — прокидаєшся вранці, а голова, мов у тумані. За що хапатися? 

09:49:08 08.03.2024

Де брати сили, коли здається, що всі джерела вже вичерпані?

Насправді у кожного з нас є багато джерел сили, та у щоденному вихорі клопотів ми часто про них забуваємо. Це можуть бути прогулянки, фізичні вправи, мистецтво, музика, спілкування, книги — буденні речі, які нас наповнюють, дарують натхнення рухатися далі.

09:46:11 08.03.2024

Шість громад Миколаївщини взяли участь у III етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Шкільні ігри» з волейболу

У вівторок, 5 березня, у рамках районного етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Шкільні ігри», на базі освітніх закладів Новоодеської громади пройшли змагання з волейболу серед учнів та учениць шести громад Миколаївського району (Березанської, Коблівської, Чорноморської, Ольшанської, Костянтинівської та Сухоєланецької).

15:10:50 07.03.2024

Як дистанційно подати уточнюючі дані до своєї пенсійної справи

Статтею 16 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” передбачено, що пенсіонер має повідомляти територіальні органи Пенсійного фонду України про зміну даних, що вносяться до його персональної облікової картки (наприклад, про зміну особистих даних: отримання паспорта громадянина України нового зразка – ID - картки; зміну прізвища; зміну ідентифікаційного коду тощо).

14:32:25 07.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано