A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Рейд щодо дотримання карантинних заходів

Рейд щодо дотримання карантинних заходів

09 листопада на території  сіл Пришиб, Любомирівка та Висунськ робочою групою було здійснено контроль за вжиттям заходів із запобігання поширенню  гострої респіраторної хвороби COVID-19.

08:28 10.11.2021

ПРО ХІД ПРОВЕДЕННЯ ПЕРЕВІРОК ДОТРИМАННЯ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

ПРО ХІД ПРОВЕДЕННЯ ПЕРЕВІРОК ДОТРИМАННЯ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

Робочою групою по здійсненню контролю за вжиттям заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Березнегуватської селищної ради продовжується щоденна роз’яснювальна робота та перевірки дотримання карантинних заходів у сфері торговельного та побутового обслуговування населення, громадського харчування щодо. Робота робочої групи насамперед спрямована на проведення профілактичної та інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо запобігання розповсюдження респіраторного захворювання СOVID-19.  05 листопада 2021 року заходи проводилися на території селища Березнегувате. Перевірили дотримання режиму вологого прибирання з використанням миючих та дезінфікуючих засобів, наявність розмежувальних ліній, засобів індивідуального захисту та дезінфекторів для рук і кількість одночасного перебування відвідувачів в 10 закладах торгівлі непродовольчими та продовольчими товарами, порушень не виявлено. Дотримання обмежувальних заходів залишається на контролі робочої групи постійно.

08:30 09.11.2021

ПЕРЕВІРКИ ТРИВАЮТЬ

ПЕРЕВІРКИ ТРИВАЮТЬ

Робочою групою по здійсненню контролю за вжиттям заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Березнегуватської селищної ради продовжуються перевірки суб’єктів господарювання, які працюють у сфері торговельного та побутового обслуговування населення, громадського харчування щодо дотримання заходів, пов’язаних із порушенням карантинних обмежень. 04 листопада 2021 року заходи проводилися на території сіл: Нововсеватополь, Нововолодимирівка, Тетянівка.  Перевірено 8 закладів торгівлі непродовольчими та продовольчими товарами, за результатами виявлених порушень карантинних обмежень складено 2 протоколи, також проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу. Березнегуватська селищна рада вкотре закликає дотримуватись рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину, що є запорукою Вашого здоров’я.

08:55 08.11.2021

Розпочала роботу робоча група по здійсненню контролю за вжиттям заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Березнегуватської селищної ради

Розпочала роботу робоча група по здійсненню контролю за вжиттям заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Березнегуватської селищної ради

Робочою групою по здійсненню контролю за вжиттям заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Березнегуватської селищної ради, створеною розпорядженням селищного голови від 16 квітня 2020 року №55-р (зі змінами від 29 жовтня 2021 року №151-р) в складі представників Березнегуватської селищної ради, Снігурівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, сектору поліцейської діяльності № 1 відділення поліції № 2 Баштанського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області 3 листопада 2021 року проведено перевірку щодо дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину на території селища Березнегувате. Перевірено 8 закладів торгівлі непродовольчими та продовольчими товарами, також проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу. Березнегуватська селищна рада закликає дотримуватись рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину, що є запорукою Вашого здоров’я.

13:09 05.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано