A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання конкурсної комісії

Засідання конкурсної комісії

22 грудня 2021 року в приміщенні Березнегуватського будинку культури проходило засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного добору на посаду директора Березнегуватського народного історико-краєзнавчого музею Березнегуватської селищної ради.

14:21 23.12.2021

Засідання бюджетної комісії

Засідання бюджетної комісії

       15 грудня 2021 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань  бюджету, фінансів і цін, комунальної власності, підприємницької діяльності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, архітектури, благоустрою та соціально-економічного розвитку.

18:07 17.12.2021

Дотація за наявні бджолосім’ї

Дотація за наявні бджолосім’ї

Протягом 2021 року виконавчим комітетом Березнегуватської селищної ради населенню громади, яке утримує бджолосім’ї, надана ґрунтовна допомога  в оформлені дотації згідно постанови Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 ’’Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції’’.

10:11 16.12.2021

Засідання земельної комісії

Засідання земельної комісії

01 грудня 2021 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, охорони природного середовища. До порядку денного засідання було включено 55 питань – всі вони розглянуті та прийнято відповідні рекомендації. Участь в засідання комісії взяли : начальник відділу з юридичних питань та роботи з персоналом Сачук Наталія, начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради Кривошей Дмитро, спеціалісти відділу земельних відносин, старости сіл, питання по яких розглядались на засіданні постійної комісії.

13:11 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано