A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання бюджетної комісії

Засідання бюджетної комісії

       15 грудня 2021 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань  бюджету, фінансів і цін, комунальної власності, підприємницької діяльності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, архітектури, благоустрою та соціально-економічного розвитку.

18:07 17.12.2021

Дотація за наявні бджолосім’ї

Дотація за наявні бджолосім’ї

Протягом 2021 року виконавчим комітетом Березнегуватської селищної ради населенню громади, яке утримує бджолосім’ї, надана ґрунтовна допомога  в оформлені дотації згідно постанови Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 ’’Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції’’.

10:11 16.12.2021

Засідання земельної комісії

Засідання земельної комісії

01 грудня 2021 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, охорони природного середовища. До порядку денного засідання було включено 55 питань – всі вони розглянуті та прийнято відповідні рекомендації. Участь в засідання комісії взяли : начальник відділу з юридичних питань та роботи з персоналом Сачук Наталія, начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради Кривошей Дмитро, спеціалісти відділу земельних відносин, старости сіл, питання по яких розглядались на засіданні постійної комісії.

13:11 06.12.2021

Депутати дійшли згоди

Депутати дійшли згоди

На минулому засіданні двадцять третьої сесії селищної ради восьмого скликання, яке відбулося 18 листопада, депутати відправили на доопрацювання питання про структуру та штатну чисельність працівників апарату та виконавчих органів Березнегуватської селищної ради на 2022 рік.

14:46 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано