A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Початок нового року — час обіцянок собі. Пообіцяйте піклуватися про ментальне здоров’я — своє та близьких

А якщо не знаєте, з чого почати, ось кілька порад, розроблених в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська.

08:20:35 02.01.2024

Про окремі питання підтвердження страхового стажу показаннями свідків

Враховуючи положення статті 62 Закону України «Про пенсійне забезпечення» та Порядку підтвердження наявного стажу роботи для призначення пенсій за відсутності трудової книжки або відповідних записів у ній, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.08.1993 № 637 (далі – Порядок № 637), основним документом, що підтверджує стаж роботи за період до впровадження персоніфікованого обліку у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування (до 01.07.2000 (в окремих випадках до 01.01.1998), є трудова книжка.

15:23:59 29.12.2023

Прості слова, що підкорили слухачів🫂 🔊 Подкаст «Простими словами» від The Village Україна, де розповідають про ментальне здоров’я, увійшов до топ-подкастів України.

Всього слухачами  епізодів подкасту за п’ять місяців стали майже 1 300 000 осіб, лише на YouTube – понад 700 000 переглядів. Звісно, цей показник вже перевершено, адже прослуховування зростають щодня.  Епізоди подкасту доступні на усіх подкаст платформах. За посиланнями зібрані всі інтерв’ю:  Apple Podcasts - https://apple.co/46thgDn  Google Podcasts - https://bit.ly/48uZAbF  SoundCloud - https://bit.ly/3RFVJln  Spotify - https://spoti.fi/4aCGu50  YouTube - https://www.youtube.com/@user-prostymyslovamy  Текстові версії розмов опубліковані на сайті https://www.village.com.ua У трійці лідерів вподобань аудиторії – записи з першою леді Оленою Зеленською, психотерапевтом, директором Навчально-наукового інституту психічного здоров’я Олегом Чабаном та нейробіологом, професором Стенфордського університету Робертом Сапольскі. Гості подкасту – відомі вітчизняні експерти та вчені зі світовим ім’ям. «Прийнято вважати, що людей цікавлять лише новини про скандали та гроші. Виявляється, це не завжди та й не зовсім так. Це точно не про українців. Ми всі змінились. Стали більше думати та піклуватися про тих, хто поруч, про себе. Ми стали шукати, як робити це якнайкраще. Тому й такий відгук в серцях та свідомості сотень тисяч людей від подкасту про ментальне здоров’я», - впевнена керівниця Координаційний центр КМУ / Mental Health UA, голова ГО «Безбар'єрність» Оксана Збітнєва.  В інтерв’ю ведучим подкасту – клінічній психологині Софії Терлез та журналісту і письменнику, амбасадору Всеукраїнської програми ментального здоров’я Марку Лівіну – гості розповідали не тільки про ментальне здоров’я, а й про життя у всіх його проявах: як відновити сили, як пережити горе, позбутися стресу, як жити та бути щасливим попри всі негаразди. Майже півтора мільйона за п’ять місяців. Цей результат немов знак якості – рекомендовано до прослуховування. У другій половині січня подкаст відновить свою роботу.  Спеціальний сезон подкасту «Простими словами» від The Village Україна виходив у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», яка впроваджується за ініціативою першої леді Олена Зеленська. Перший сезон проєкту реалізовано за підтримки World Health Organization (WHO), другий – за підтримки компанії Visa, учасниці спільноти «Бізнес без бар'єрів». Спеціальний сезон створено у співпраці з Координаційний центр КМУ та ГО «Безбар'єрність». #тияк 

11:02:01 29.12.2023

Шановні мешканці Березнегуватської територіальної громади!

З вересня 2023 року на території громади, за рахунок коштів «Світового Банку», проводиться виплата компенсації для проведення ремонтних робіт на об’єктах нерухомого майна, які внесені до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій,  спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України  (постанова КМУ від 21 квітня 2023 року № 381 (із змінами)).

15:04:29 28.12.2023

ОГОЛОШЕННЯ

02 січня 2024 року о 09 годині ранку в кабінеті селищного голови буде проведено засідання комісії з розгляду питань надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Березнегуватської селищної ради на розгляд якої виносяться заяви розгляд заяв щодо надання компенсації, а саме: 

14:08:53 28.12.2023

Увага‼️ Діє заборона продажу та використання піротехнічних засобів❗️

Баштанська районна військова адміністрація звертає увагу жителів району, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо використання та обігу піротехнічних виробів» від 11.04.2023 №3039-ІХ встановлено заборону на:

14:03:38 28.12.2023

Шановні жителі Баштанського району!

Вкотре повідомляємо, що відповідно до спільного наказу командувача Оперативно-стратегічного угрупування військ «Одеса» та начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 24.11.2023 № 3/11, розпорядження начальника Баштанської районної військової адміністрації від 01.12.2023 № 190-р на території Миколаївської області та Баштанського району у період дії воєнного стану:

13:31:04 28.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано