A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

Як підтримати дитину, якщо її рідні на війні❓

Коли рідні чи близькі нам люди йдуть на фронт, це випробування і подвійний стрес для всієї родини. Та ще складніше дати собі раду з цим малечі, яка не має відповідей на безліч запитань і сприймає реальність дещо інакше.

09:44:45 05.01.2024

Щодо бланків посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

Відповідно до пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2018 № 551 “Деякі питання видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та іншим категоріям громадянˮ Міністерство соціальної політики України забезпечує виготовлення бланків посвідчень і вкладок до них.

15:48:32 04.01.2024

У чому небезпека чадного газу та як уберегтися від отруєння

Через терористичні дії російської федерації страждає енергетична сфера України, тож українці готуючись до зими обладнують будинки генераторами, пічками та іншими нагрівальними приладами. Але, купуючи таке обладнання, важливо розуміти і ризики, які може спричинити його використання. Тож сьогодні поговоримо про небезпеку чадного газу.

15:29:28 04.01.2024

Робота Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин) МВС України

Відповідно до нормативно-правових актів України головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері дотримання норм міжнародного гуманітарного права на всій території України (у частині повноважень з координації розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, та вирішення інших пов’язаних з цим питань відповідно до Закону України «Про правовий статус осіб, зниклих безвісти за особливих обставин» є Міністерство внутрішніх справ України.

12:09:20 04.01.2024

Як спілкуватися з військовими, які щойно прибули з фронту❓

Ви міцно обіймаєте батька, брата чи сестру, вашу кохану людину, яка ще вчора ночувала в окопі під обстрілами. Чи думали ви, що скажете в цей момент? Про що запитаєте вдома? Як будете слухати численні історії або ж довгу тишу?

11:59:20 04.01.2024

ОГОЛОШЕННЯ

05 січня 2024 року о 11 годині ранку в кабінеті селищного голови буде проведено засідання комісії з розгляду питань надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Березнегуватської селищної ради на розгляд якої виносяться заяви про надання/відмову в надані компенсації відповідно до складених чек-листів, а саме: 

11:05:22 04.01.2024

Як допомогти собі, щоб мати ресурс підтримати дитину❓

 У разі небезпеки в літаку кисневу маску спочатку вдягають на себе, а потім на дітей. Про це правило, здається, усі знають. Адже якщо дорослий «відключиться» – дитина сама собі не допоможе.  А от коли йдеться про тривожний стан і ментальне здоров’я, батьки чомусь про себе забувають. Хоча й тут це правило більш ніж доречне. Дитина завжди підлаштовується під маму з татом, і в емоційному плані також. І якщо дорослим страшно, небезпека їх паралізує – діти відчувають те саме.  

09:47:59 04.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано